ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Από το 1981 εξασφαλίζουμε την εισαγωγή σας σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια της Ευρώπης.

manios-study-in-england

Η Ιστορία μας

Η ιστορία του MIV ξεκινάει από το Σεπτέμβριο του 1981 ως Κέντρο Ξένων Γλωσσών “Eva Maniou” στη Νέα Ιωνία του Βόλου. Μετά από 13 χρόνια συνεχούς και επιτυχούς παρουσίας μας στην ξενόγλωσση εκπαίδευση, επεκταθήκαμε στο χώρο της μεταλυκειακής κατάρτισης και εκπαίδευσης με νέες εγκαταστάσεις στο κέντρο του Βόλου προσφέροντας εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε ένα κομμάτι της μαθητικής νεολαίας όπου ζητάει διέξοδο σε πανεπιστημιακές σπουδές.

Η Εμπειρία

Η πολύτιμη πείρα και οι επαφές που απέκτησαν τα διευθυντικά στελέχη της σχολής σαν φοιτητές και εργαζόμενοι στην Αγγλία τη δεκαετία του 70, ήταν το κίνητρο για να αναπτύξει η σχολή επαφές και συνεργασίες με πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας και να αρχίσουν να προσφέρονται προγράμματα προετοιμασίας για την εισαγωγή των ελλήνων υποψηφίων στα Βρετανικά πανεπιστήμια.

Εισαγωγές

Περισσότερα από 120 ΑΕΙ της Βρετανίας έχουν προσφέρει θέσεις στους σπουδαστές του MIV. Η μεγάλη εμπειρία των διευθυντικών στελεχών της σχολής, η υψηλή ακαδημαϊκή κατάρτιση των καθηγητών της και οι άρτιες εγκαταστάσεις της, είναι η αφετηρία για τις εξαιρετικές επιδόσεις στον τομέα της προετοιμασίας και εισαγωγής υποψηφίων στα Βρετανικά πανεπιστήμια (το 100% εισάγονται σε αναγνωρισμένα από το ΔΟAΤΑΠ ΑΕΙ της Βρετανίας) και της καλής τους πορείας σ’ αυτά.

Συνεργασίες

Από το 2001 το MIV αναπτύσσει συνεργασίες, επενδύει σε ανθρώπινο δυναμικό και επεκτείνει τη δραστηριότητα του προετοιμάζοντας και εισάγοντας με μεγάλη επιτυχία υποψηφίους από όλη τη χώρα σε πανεπιστημιακές σχολές και άλλων χωρών του Εξωτερικού (Ιταλία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Βουλγαρία, Ρουμανία, ΗΠΑ, Καναδάς).

Το Manios Institute λειτουργεί από το 1994 σαν Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών με τις εξής βασικές δραστηριότητες:

  • Σπουδές στο Εξωτερικό (Γλώσσα – Προπτυχιακά – Πτυχιακά – Μεταπτυχιακά)
  • Εξειδικευμένα πτυχία και προετοιμασία Γλώσσας (IELTS – GMAT – GRE – SAT – UCAT)