Συνεργασίες

Το MIV στη προσπάθειά του να προσφέρει στους υποψηφίους φοιτητές τη δυνατότητα να εισαχθούν με βεβαιότητα σε ένα πανεπιστήμιο της επιλογής τους και να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις σπουδές τους, έχει προχωρήσει στην ανάπτυξη στενών σχέσεων με μια σειρά ΑΕΙ της Αγγλας.

Η προσπάθεια αυτή περιλαμβάνει ανταλλαγές επισκέψεων ακαδημαϊκού προσωπικού και μαθητών, δημόσιες παρουσιάσεις από ακαδημαϊκά στελέχη των πανεπιστημίων στην πόλη του Βόλου, συνεργασία στην εκπόνηση και εφαρμογή νέων προπαρασκευαστικών προγραμμάτων.

Μέσα από αυτές τις επαφές το MIV ενημερώνεται συνεχώς για τις σχεδιαζόμενες αλλαγές προγραμμάτων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της Βρετανίας έτσι ώστε να παρέχει πάντα σωστή και έγκυρη ενημέρωση στους ενδιαφερόμενους για σπουδές μαθητές.huddersfield

sunderlandMε τα Πανεπιστήμια Huddersfield και Sunderland η σχολή μας έχει υπογράψει επίσημα συμβόλαια συνεργασίας όπου το προπαρασκευαστικό πρόγραμμα του Manios Institute of Volos αναγνωρίζεται ως έγκυρη προϋπόθεση για την εισαγωγή των υποψηφίων στο 1ο έτος σπουδών των πτυχίων Bachelors. Τα συμβόλαια αυτά έχουν κατατεθεί στο Βρετανικό Συμβούλιο το οποίο είναι υποχρεωμένο να ενημερώνει γι’ αυτά τους ενδιαφερόμενους.

Στους μαθητές που έχουν παρακολουθήσει το προπαρασκευαστικό πρόγραμμα του Manios Institute of Volos, έχουν προσφέρει θέση πάνω από 90 Βρετανικά Πανεπιστήμια.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Διεύθυνση

Ανθίμου Γαζή 135, 38333 Βόλος
Τηλέφωνο

Τηλέφωνα

24210 30618, 6977 751460
 
email

Email

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Testimonials

Βρείτε μας στο...