Άρθρα

Εγγραφές σε πανεπιστημιακές σχολές της Ολλανδίας

study in
 
Μετά την μεγάλη επιτυχία στην εισαγωγή υποψηφίων μας στις ιατρικές σχολές της Ολλανδίας (80% οκτώ στους δέκα) και 100% σε σχολές άλλων ειδικοτήτων, προσβλέπουμε στο νέο ακαδημαϊκό έτος 2019-20 σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

  • Οι επόμενες καταληκτικές ημερομηνίες (deadlines) για τις αιτήσεις των πανεπιστημιακών σχολών  είναι η 15η Ιανουαρίου 2019 για τις Ιατρικές και 1η Απριλίου για τις υπόλοιπες. Μετά την καταληκτική ημερομηνία τα πανεπιστήμια δεν δέχονται αιτήσεις.

  • Στις περισσότερες περιπτώσεις θα πρέπει να έχουν στα χέρια τους την πιστοποίηση αγγλικής γλώσσας (IELTS, TOEFL, Cambridge) μέχρι την 1η Απριλίου 2019.

  • Τα βασικά έγγραφα που απαιτούνται είναι: Απολυτήριο (πρωτότυπο και μεταφρασμένο), Έλεγχος Προόδου (πρωτότυπο και μεταφρασμένο), χρονολογικό βιογραφικό (CV), letter of motivation, συστατική επιστολή από το Λύκειο (πρωτότυπο και μεταφρασμένο), πτυχίο αγγλικών, αντίγραφο ταυτότητας και διαβατηρίου.

Τα έγγραφα θα πρέπει να βρίσκονται στη σχολή μας το αργότερο 10 ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία ώστε να μπορέσουν να ελεγχθούν, επεξεργαστούν και κατατεθούν.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινήσεις καλό θα είναι να επικοινωνήσετε απ' ευθείας μαζί μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Διεύθυνση

Ανθίμου Γαζή 135, 38333 Βόλος
Τηλέφωνο

Τηλέφωνα

24210 30618, 6977 751460
 
email

Email

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Testimonials

Βρείτε μας στο...