Υγειονομική περίθαλψη και ασφάλιση

Ο καθένας στην Ολλανδία πρέπει να έχει ασφαλιστική κάλυψη για τα ιατρικά έξοδα. Το είδος της ασφάλισης υγείας εξαρτάται από την προσωπική σας κατάσταση.

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι κάλυψης: η ολλανδική δημόσια ασφάλιση υγείας, η Κάρτα Ασφάλισης της ΕΕ για την υγεία και η ιδιωτική ασφάλιση.

Κάρτα Ασφάλισης της ΕΕ για ασθένεια

helth
Η Ολλανδία έχει συνάψει συμφωνίες ασφάλισης υγείας με μια σειρά από χώρες. Αυτό περιλαμβάνει όλες τις χώρες της ΕΕ και την Ελβετία. Έτσι, εάν είστε πολίτης της ΕΕ αλλά δεν εργάζεστε ή κάνετε πρακτική εξάσκηση, η διαμονή σας στην Ολλανδία καλύπτεται από την εθνική πολιτική για την ασφάλιση της υγεία στη χώρα σας.

Ο ασφαλιστικός σας φορέας θα σας χορηγήσει μια Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης Ασθένειας (ΕΚΑΑ). Εφ' όσον δεν εργάζεστε ή κάνετε πρακτική εξάσκηση στην Ολλανδία, δεν είστε υποχρεωμένοι να πάρετε οποιαδήποτε πρόσθετη ασφάλιση στην Ολλανδία.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Διεύθυνση

Ανθίμου Γαζή 135, 38333 Βόλος
Τηλέφωνο

Τηλέφωνα

24210 30618, 6977 751460
 
email

Email

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Testimonials

Βρείτε μας στο...