Δανειοδότηση Masters στη Βρετανία

 Μεταπτυχιακές σπουδές στη Βρετανία


Με το νέο καθεστώς του Brexit, από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2021-22, σταματάει η δανειακή χρηματοδότηση για τους Ευρωπαίους φοιτητές καθώς επίση και η αποδοχή τους ως Home/EU students. Έτσι οι Έλληνες υποψήφιοι θα πληρώνουν τα δίδακτρα των διεθνών φοιτητών ή κάτι λιγότερο αναλόγως του τι θα ανακοινώσει η Βρετανική κυβέρνηση.

Για τους υποψήφιους που θα καταθέσουν αίτηση για μεταπτυχιακά προγράμματα που ξεκινούν Ιανουάριο/Φεβρουάριο 2021, ισχύει κανονικά η δανειακή χρηματοδότηση και τα χαμηλά δίδακτρα των EU/Home students.

Επίσης από την 1η Ιανουαρίου 2021, απαιτείται VISA για την είσοδο των Ελλήνων φοιτητών στη Μ. Βρετανία. Για την αίτηση χορήγησης VISA, χρειάζεται το Unconditional letter από το πανεπιστήμιο και απόδειξη με τραπεζική επιστολή ότι ο υποψήφιος έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στο κόστος διδάκτρων και διαβίωσης. 

Απαραίτητα έγγραφα: Πτυχίο, Αναλυτική βαθμολογία, Πιστοποίηση γλώσσας, Δύο συστατικές επιστολές από καθηγητές, CV, Personal Statement.

Η σχολή μας βοηθάει σε όλη την νέα διαδκασία αποδοχή σας και ένταξη σας στο πανεπιστήμιο της επιλογής σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Διεύθυνση

Ανθίμου Γαζή 135, 38333 Βόλος
Τηλέφωνο

Τηλέφωνα

24210 30618, 6977 751460
 
email

Email

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Testimonials

Βρείτε μας στο...