Σύνδεσμοι

Βρετανικό Συμβούλιο
Το Βρετανικό Συμβούλιο (Αθήνα και Θεσσαλονίκη 210 369 2333 & 801 500 3692) είναι ο επίσημος οργανισμός που εκπροσωπεί τη Βρετανική Κυβέρνηση στα ζητήματα της εκπαίδευσης.

UCAS
Είναι ο επίσημος οργανισμός που έχει συσταθεί από τα Βρετανικά πανεπιστήμια για να προωθεί τις αιτήσεις εισαγωγής των υποψηφίων προς τα πανεπιστήμια και τις απαντήσεις των πανεπιστημίων προς τους ενδιαφερομένους. Επίσης εκδίδει βιβλία με σημαντικές πληροφορίες για τους υποψήφιους σχετικά με τις πανεπιστημιακές σπουδές στη Βρετανία.

ECCTIS
Είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός που συντονίζει για λογαριασμό της Βρετανικής κυβέρνησης άλλους σημαντικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς όπως ο NARIC και ο NRP. Ο NARIC είναι ο οργανισμός αναγνώρισης και αξιολόγησης διεθνών πτυχίων και πιστοποιητικών (κάτι σαν τον δικό μας ΔΟΑΤΑΠ) και ο NRP είναι οργανισμός αναγνώρισης και αξιολόγησης των Τεχνικών και Επαγγελματικών πιστοποιητικών όπως π.χ. τα ΙΕΚ.

ΛΙΣΤΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ
Η σελίδα του UCAS με όλα τα Βρετανικά ΑΕΙ κατά αλφαβητική σειρά. Ο υποψήφιος μπορεί να επισκεφτεί την ιστοσελίδα του κάθε πανεπιστημίου και τα αντίστοιχα τμήματα.

ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ
Είναι ο χάρτης της Βρετανίας με τις τοποθεσίες όλων των Βρετανικών ΑΕΙ σχεδιασμένος από το Πανεπιστήμιο του Woolverhampton.

INDEPENDENT
Ο ιστότοπος - παράρτημα της εφημερίδας "Independent" - με αποκλειστικά εκπαιδευτικό ενδιαφέρον. Χρήσιμο εργαλείο για όσους ασχολούνται με ζητήματα της Βρετανικής εκπαίδευσης. Εδώ θα βρείτε την αξιολόγηση των Βρετανικών πανεπιστημίων και των σχολών τους.

GUARDIAN
Ο ιστότοπος - παράρτημα της εφημερίδας "The Guardian" με τη δική της αξιολόγηση των Βρετανικών πανεπιστημίων και των σχολών τους.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Διεύθυνση

Ανθίμου Γαζή 135, 38333 Βόλος
Τηλέφωνο

Τηλέφωνα

24210 30618, 6977 751460
 
email

Email

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Testimonials

Βρείτε μας στο...