Μεταπτυχιακές Σπουδές

masters question
Είναι πλέον γεγονός κοινώς αποδεκτό ότι οι σπουδές δεν τελειώνουν με την απόκτηση ενός πρώτου πανεπιστημιακού πτυχίου. Ένας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών είναι απαραίτητο συμπλήρωμα για να έχει ο νέος εργαζόμενος πρόσβαση στην αγορά εργασίας (Δημόσιο ή Ιδιωτικό τομέα). Αυτό συμβαίνει για τους παρακάτω δύο βασικούς λόγους: 

  • Στην εποχή της Πληροφορίας και των Νέων Τεχνολογιών, η αγορά εργασίας έχει ανάγκη από εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό. Η εξειδίκευση αυτή επιτυγχάνεται μόνο μέσα από μεταπτυχιακές σπουδές.
  • Ο ανταγωνισμός στην κάλυψη των κενών θέσεων εργασίας (μεγαλύτερη παραγωγή επιστημόνων σε σχέση με τις θέσεις εργασίας) είναι τέτοιος που μόνο με την απόκτηση ενός μεταπτυχιακού τίτλου μπορείς να έχεις τύχη.

Σαν αποτέλεσμα των παραπάνω, η ζήτηση για μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών έχει αυξηθεί σημαντικά ενώ η αντίστοιχη προσφορά τέτοιων προγραμμάτων από τα ελληνικά ΑΕΙ δεν ανταποκρίνεται ούτε στην ποσότητα ούτε (σε πολλές περιπτώσεις) στην ποιότητα σημερινών απαιτήσεων. Έτσι πολλοί έλληνες απόφοιτοι ΑΕΙ και ΤΕΙ αναζητούν διέξοδο σε μεταπτυχιακά προγράμματα της Βρετανίας, ΗΠΑ, Ολλανδίας, Γερμανίας, Αγγλίας, Καναδά, Βουλγαρίας κα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Διεύθυνση

Ανθίμου Γαζή 135, 38333 Βόλος
Τηλέφωνο

Τηλέφωνα

24210 30618, 6977 751460
 
email

Email

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Testimonials

Βρείτε μας στο...