Εγγραφές σε πανεπιστημιακές σχολές της Ολλανδίας

study in
 
Οι υποψήφιοι για τα Ολλανδικά πανεπιστήμια θα πρέπει να προετοιμάζονται για την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά που αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου 2020. Υπάρχουν πολλές επιλογές αγγλόφωνων προγραμμάτων με χαμηλά ετήσια δίδακτρα 2.080 Ευρώ.

Ειδικά για τις αγγλόφωνες Ιατρικές σχολες, η συγκέντρωση εγγράφων θα πρέπει να ξεκινήσει μέσα στο Σεπτέμβριο και η ένταξη στα γκρουπ προετοιμασίας αρχές Οκτωβρίου. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα και η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης φακέλου είναι 15 Ιανουαρίου 2020.

Υπενθυμίζουμε την μεγάλη επιτυχία που είχε η σχολή μας στην Ιατρική σχολή του Groningen την φετινή χρονιά 2019, εισάγοντας 12 υποψήφιους στους 28 συνολικά που έλαβαν μέρος στα προπαρασκευαστικά τμήματα. 

  • Τα βασικά έγγραφα που απαιτούνται για αιτήσεις 1ου πτυχίου είναι: Απολυτήριο εφ' όσον έχει ήδη εκδοθεί (πρωτότυπο και μεταφρασμένο), Έλεγχος Προόδου (πρωτότυπο και μεταφρασμένο), χρονολογικό βιογραφικό (CV), letter of motivation, συστατική επιστολή από το Λύκειο (πρωτότυπο και μεταφρασμένο), πτυχίο αγγλικών, αντίγραφο ταυτότητας και διαβατηρίου και φωτογραφία.

  • Τα βασικά έγγραφα που απαιτούνται για αιτήσεις Μεταπτυχιακών είναι: Απολυτήριο (πρωτότυπο και μεταφρασμένο), Αναλυτική βαθμολογία (πρωτότυπο και μεταφρασμένο), Πτυχίο εφ' όσον έχει ήδη εκδοθεί (πρωτότυπο και μεταφρασμένο), χρονολογικό βιογραφικό (CV), letter of motivation, συστατική επιστολή από δύο καθηγητές, πτυχίο αγγλικών, αντίγραφο ταυτότητας και διαβατηρίου και φωτογραφία.

Τα έγγραφα θα πρέπει να βρίσκονται στη σχολή μας το αργότερο 10 ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία ώστε να μπορέσουν να ελεγχθούν, επεξεργαστούν και κατατεθούν.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία της σχολής.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Διεύθυνση

Ανθίμου Γαζή 135, 38333 Βόλος
Τηλέφωνο

Τηλέφωνα

24210 30618, 6977 751460
 
email

Email

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Testimonials

Βρείτε μας στο...