Προφίλ

profil

Η ιστορία του MIV ξεκινάει από το Σεπτέμβριο του 1981 ως Κέντρο Ξένων Γλωσσών "Eva Maniou" στη Νέα Ιωνία του Βόλου. Μετά από 13 χρόνια συνεχούς και επιτυχούς παρουσίας μας στην ξενόγλωσση εκπαίδευση, επεκταθήκαμε στο χώρο της μεταλυκειακής κατάρτισης και εκπαίδευσης με νέες εγκαταστάσεις στο κέντρο του Βόλου προσφέροντας εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε ένα κομμάτι της μαθητικής νεολαίας όπου ζητάει διέξοδο σε πανεπιστημιακές σπουδές, επαγγελματική κατάρτιση και εκπαίδευση προσαρμοσμένη στις ανάγκες της αγοράς.

Η πολύτιμη πείρα και οι επαφές που απέκτησαν τα διευθυντικά στελέχη της σχολής σαν φοιτητές και εργαζόμενοι στην Αγγλία τη δεκαετία του 70, ήταν το κίνητρο για να αναπτύξει η σχολή επαφές και συνεργασίες με πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας και να αρχίσουν να προσφέρονται προγράμματα προετοιμασίας για την εισαγωγή των ελλήνων υποψηφίων στα Βρετανικά πανεπιστήμια.

meΠερισσότερα από 90 ΑΕΙ της Βρετανίας έχουν προσφέρει θέσεις στους σπουδαστές του Manios Institute of Volos. Η μεγάλη εμπειρία των διευθυντικών στελεχών της σχολής, η υψηλή ακαδημαϊκή κατάρτιση των καθηγητών της και οι άρτιες εγκαταστάσεις της, είναι η αφετηρία για τις εξαιρετικές επιδόσεις στον τομέα της προετοιμασίας και εισαγωγής υποψηφίων στα Βρετανικά πανεπιστήμια (το 100% εισάγονται σε αναγνωρισμένα από το ΔΟAΤΑΠ ΑΕΙ της Βρετανίας) και της καλής τους πορείας σ' αυτά.

Από το 2001 το MIV αναπτύσσει συνεργασίες, επενδύει σε ανθρώπινο δυναμικό και επεκτείνει τη δραστηριότητα του προετοιμάζοντας και εισάγοντας με μεγάλη επιτυχία υποψηφίους από όλη τη χώρα σε πανεπιστημιακές σχολές και άλλων χωρών του Εξωτερικού (Ιταλία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Βουλγαρία, Ρουμανία, ΗΠΑ, Καναδάς).

Το Manios Institute of Volos λειτουργεί από το 1994 σαν Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών με τις εξής βασικές δραστηριότητες:

  • Σπουδές στο Εξωτερικό (Γλώσσα – Προπτυχιακά - Πτυχιακά - Μεταπτυχιακά)
  • Εξειδικευμένα πτυχία και προετοιμασία Γλώσσας
  • Εκπαίδευση – κατάρτιση σε προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστώνaitousa1

Η κάθε δραστηριότητα αντιμετωπίζεται ξεχωριστά με ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα, επικαιρότητα και αμεσότητα των παρεχόμενων προγραμμάτων μια και απευθύνεται σε μια ευαίσθητη ομάδα πληθυσμού όπως είναι οι απόφοιτοι Λυκείου, οι νέοι ενήλικες που μπαίνουν στην αγορά εργασίας και όσοι έχουν άμεση ανάγκη εξειδικευμένης εκπαίδευσης.

Οι χώροι της σχολής είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι, με ιδιαίτερη προσοχή στη λειτουργικότητα και το ευχάριστο περιβάλλον. Υπάρχουν αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια πληροφορικής πλήρως εξοπλισμένα με υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας σε δίκτυο και άμεση πρόσβαση στο Internet, βιβλιοθήκη, χώρος αναμονής, γραφείο Διεύθυνσης και εγκαταστάσεις για παρουσιάσεις και βιντεοπροβολές.

Η διδασκαλία γίνεται σε ένα φιλικό περιβάλλον από εκπαιδευτικό προσωπικό με υψηλά ακαδημαϊκά προσόντα και πολυετή εμπειρία. Τα τμήματα είναι ολιγομελή (4 ως 8 άτομα) έτσι ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Διεύθυνση

Ανθίμου Γαζή 135, 38333 Βόλος
Τηλέφωνο

Τηλέφωνα

24210 30618, 6977 751460
 
email

Email

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Testimonials

Βρείτε μας στο...