Υπηρεσίες

romania 2

Το MIV και το έμπειρο εκπαιδευτικό του προσωπικό σε συνεργασία με κορυφαία Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Ρουμανίας είναι σε θέση να σας προετοιμάσουν σωστά και υπεύθυνα για τις Πανεπιστημιακές σας σπουδές.

Καλύπτουμε όλες τις ειδικότητες, ακόμα και τις πιο απαιτητικές όπως Ιατρική - Οδοντιατρική - Κτηνιατρική - Φυσικοθεραπεία – Λογοθεραπεία. Με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα μπορούμε να σας εγγυηθούμε την εισαγωγή σας στο Πανεπιστήμιο και στην ειδικότητα της επιλογής σας.

Υπηρεσίες που παρέχουμε:

  • Υπεύθυνη ενημέρωση και προγράμματα προετοιμασίας για την εισαγωγή σας στο πανεπιστήμιο και στην ειδικότητα της επιλογής σας
  • Άμεση εγγραφή σε Ιατρική – Οδοντιατρική - Φαρμακευτική
  • Βοήθεια στη συλλογή των απαραίτητων εγγράφων και Διεκπεραίωση εγγραφής
  • Συνοδεία του φοιτητή, εύρεση κατοικίας

graduation1
Μετεγγραφές

Αν σπουδάζετε σε πανεπιστήμια της Κεντρικής Ευρώπης και αντιμετωπίζετε αξεπέραστα προβλήματα με κίνδυνο να διακόψετε τις σπουδές σας, μην απελπίζεστε γιατί έχουμε τη λύση!

Αναλαμβάνουμε με επιτυχία τη Μετεγγραφή σας από πανεπιστήμια της Τσεχίας, Σλοβακίας, Ουγγαρίας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών σε αντίστοιχα τμήματα κρατικών αναγνωρισμένων Ρουμάνικων Πανεπιστημίων στο ίδιο έτος σπουδών!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Διεύθυνση

Ανθίμου Γαζή 135, 38333 Βόλος
Τηλέφωνο

Τηλέφωνα

24210 30618, 6977 751460
 
email

Email

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Testimonials

Βρείτε μας στο...