Μαθήματα Υπολογιστών

Πιστοποίηση Υπολογιστών

Στην εποχή της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών, η ανάγκη για την κατανόηση και χρήση των Η/Υ από τον καθένα γίνεται όλο και πιο επιτακτική. Η εφαρμογή της πληροφορικής σε όλους τους τομείς δραστηριότητας τού ανθρώπου, στις επιστήμες, στην υγεία, στην εκπαίδευση, στην καθημερινή ζωή, στον πολιτισμό, στον ελεύθερο χρόνο, είναι πια γεγονός. Έτσι, η κατάρτιση σε προγράμματα χειρισμού Η/Υ, είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα για κάθε εκπαίδευση και τελικά απαραίτητο συστατικό της.

Το Manios School of Computers, από το 1994, παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στο χώρο της πληροφορικής και έχει συμβάλει αποφασιστικά στην εκπαίδευση και κατάρτιση εκατοντάδων μαθητών, σπουδαστών και ενηλίκων που σήμερα εργάζονται στους διάφορους κλάδους της οικονομίας ως απλοί χειριστές, πωλητές, προγραμματιστές, ή συνεχίζουν τις σπουδές τους σε ανώτερο και ανώτατο επίπεδο σε πανεπιστήμια της χώρας μας και του εξωτερικού.

Από τις πρώτες σχολές υπολογιστών στην πόλη μας, παρακολούθησε τη εισαγωγή των υπολογιστών στην τοπική κοινωνία και πρωτοστάτησε στην προσπάθεια εκπαίδευσης μαθητών και ενηλίκων με πρωτοποριακά προγράμματα για την εποχή τους.

Εκπαιδευόμενοι μαθητές από τα Δημοτικά τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της Μαγνησίας, φοιτητές, στελέχη επιχειρήσεων από μικρά και μεγάλα εργοστάσια και οργανισμούς όπως ΜΕΤΚΑ, ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, CLIVANEXPORT, ΕΨΑ, Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, Γεωπονικός Σύλλογος Βόλου, Οργανισμός Πρόνοιας, ΟΣΕ, Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κ.α.

Σήμερα η Σχολή συνεχίζει ως πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο με πιστοποιήσεις εγκεκριμένες από τον ΟΕΕΚ και πτυχία αποδεκτά από τον ΑΣΕΠ και το Δημόσιο, με ακόμη μεγαλύτερη συνέπεια να εκπαιδεύει με απλά αλλά και εξειδικευμένα προγράμματα πληροφορικής και να συμβάλλει στην πιστοποίηση των γνώσεων των καταρτιζομένων.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Διεύθυνση

Ανθίμου Γαζή 135, 38333 Βόλος
Τηλέφωνο

Τηλέφωνα

24210 30618, 6977 751460
 
email

Email

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Testimonials

Βρείτε μας στο...