Σπουδές στη Βρετανία

Σπουδές στη Βρετανία

Η Αγγλία είναι η κατ' εξοχήν Ευρωπαϊκή χώρα με παράδοση στις ανώτατες σπουδές. Ήδη από τον 13ο αιώνα λειτουργούν τα Πανεπιστήμια Oxford και Cambridge και με την ίδρυση των μετέπειτα πανεπιστημίων του 19ου αιώνα, η χώρα γίνεται εκπαιδευτικό κέντρο όλου του κόσμου. Το επίπεδο σπουδών είναι υψηλό λόγω ποιότητας στην έρευνα και διδασκαλία. Πολλοί πανεπιστημιακοί είναι καταξιωμένοι επιστήμονες και ερευνητές παγκοσμίου φήμης. Αρκετοί Ακαδημαϊκοί έχουν διακριθεί με κάποιο βραβείο Νόμπελ. Τα πτυχία των πανεπιστημίων είναι διεθνώς αναγνωρισμένα.

Σπουδές στις ΗΠΑ

Σπουδές στις ΗΠΑ

Κάθε χρόνο πάνω από 560.000 φοιτητές από διάφορες χώρες του κόσμου σπουδάζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (Η.Π.Α.). Οι λόγοι είναι πολλοί:

Σπουδές στην Ιταλία

Σπουδές στην Ιταλία

Η Ιταλία, ιδιαίτερα λόγω της κοντινής της απόστασης από την Ελλάδα, είναι πολύ δημοφιλής στους Έλληνες υποψήφιους φοιτητές, ειδικά στους τομείς της Ιατρικής, της Αρχιτεκτονικής, της Φαρμακευτικής και των Καλών Τεχνών. Η χώρα αυτή μας είναι ιδιαίτερα οικεία, αφού τόσο οι άνθρωποι όσο και το μεσογειακό τοπίο, μοιάζουν με αυτά της Ελλάδας.

Σπουδές στην Ολλανδία

Σπουδές στην Ολλανδία

Αποκτείστε ένα πτυχίο κύρους με ένα συγκριτικά χαμηλό κόστος.
Η ζωή στην Ολλανδία δεν είναι ακριβή σε σύγκριση με άλλες αγγλόφωνες χώρες, και τα δίδακτρα είναι σχετικά χαμηλά. Με τη γνωστή ποιότητα της εκπαίδευσης και το συγκριτικά χαμηλό κόστος ζωής, οι σπουδές στην Ολλανδία θεωρούνται ως μία εξαιρετική εκπαιδευτική πρόταση σε με την οικονομική επένδυση του φοιτητή.

Σπουδές στη Βουλγαρία

Σπουδές στη Βουλγαρία

Οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, ανέκαθεν ήταν ανάμεσα στις πρώτες στην επιλογή των ελλήνων σπουδαστών και κυρίως εκείνων που επιθυμούσαν να σπουδάσουν Ιατρική, Οδοντιατρική, Φυσικοθεραπεία, Κτηνιατρική και άλλες ιατρικές ειδικότητες.

Οι βασικοί λόγοι αυτής της προτίμησης είναι:

  • Το υψηλό επίπεδο Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, που αναγνωρίζονται διεθνώς
  • Η γειτνίαση με την Ελλάδα και μικρές σχετικά χιλιομετρικές αποστάσεις που καλύπτονται πλέον και με τακτική συγκοινωνία (Σόφια – Πλόβντιβ-Μπλαγκόεβγκραντ)
  • Ο τρόπος ζωής και συνθήκες διαβίωσης (διαμονή, διατροφή, διασκέδαση) συγγενής με τον δικό μας

Σπουδές στη Ρουμανία

Σπουδές στη Ρουμανία

Η Ρουμανία βρίσκεται στο ανατολικό μέρος της Ευρώπης. Έχει επιφάνεια 238.000 τχμ. και πληθυσμό 22.550.000 κατοίκους. Από το 2007 είναι επίσημο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Ρουμανία είναι μια χώρα με πλούσια ιστορία και παραδόσεις συχνά συνδεδεμένη και με την ελληνική ιστορία, γεμάτη δάση και αστικό πράσινο, σύγχρονες υποδομές, μεταφορές και υπηρεσίες στους κατοίκους και φιλοξενεί πολλές ξένες επενδύσεις (ανάμεσά τους σημαντική θέση κατέχουν και οι ελληνικές).

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Διεύθυνση

Ανθίμου Γαζή 135, 38333 Βόλος
Τηλέφωνο

Τηλέφωνα

24210 30618, 6977 751460
 
email

Email

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Testimonials

Βρείτε μας στο...