Σπουδές στη Ρουμανία

Σπουδές στη Ρουμανία

Η Ρουμανία βρίσκεται στο ανατολικό μέρος της Ευρώπης. Έχει επιφάνεια 238.000 τχμ. και πληθυσμό 22.550.000 κατοίκους. Από το 2007 είναι επίσημο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Ρουμανία είναι μια χώρα με πλούσια ιστορία και παραδόσεις συχνά συνδεδεμένη και με την ελληνική ιστορία, γεμάτη δάση και αστικό πράσινο, σύγχρονες υποδομές, μεταφορές και υπηρεσίες στους κατοίκους και φιλοξενεί πολλές ξένες επενδύσεις (ανάμεσά τους σημαντική θέση κατέχουν και οι ελληνικές).

Σχέσεις με την Ελλάδα

 Στη Ρουμανία εργάζονται πολλοί  Έλληνες ως ανώτερα και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων τόσο σε ελληνικές  όσο και σε ξένες πολυεθνικές. Πολλοί έλληνες φοιτητές σπουδάζουν σχεδόν σε  όλα τα Πανεπιστήμια της Ρουμανίας.

Ο λαός της Ρουμανίας έχει αναπτύξει, εδώ και χρόνια, κουλτούρα συμπάθειας και φιλοξενίας προς όλους τους Έλληνες που ζουν εκεί. Υπάρχει πυκνό δίκτυο μεταφορών (αεροπορικό και οδικό) μεταξύ Ελλάδας και Ρουμανίας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Διεύθυνση

Ανθίμου Γαζή 135, 38333 Βόλος
Τηλέφωνο

Τηλέφωνα

24210 30618, 6977 751460
 
email

Email

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Testimonials

Βρείτε μας στο...