Εγγραφές σε πανεπιστημιακές σχολές της Ολλανδίας

study in
 
Συνεχίζονται οι διαδικασίες κατάθεσης των αιτήσεων για την εισαγωγή σε πανεπιστήμια και αγγλόφωνες σχολές της Ολλανδίας. Κάποια από τα σημαντικά ζητήματα που θα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι είναι τα παρακάτω:

  • Οι επόμενες καταληκτικές ημερομηνίες (deadlines) για τις αιτήσεις των πανεπιστημιακών σχολών  είναι η 1η Αυγούστου 2018. Μετά την καταληκτική ημερομηνία τα πανεπιστήμια δεν δέχονται αιτήσεις.
  • Στις περισσότερες περιπτώσεις θα πρέπει να έχουν στα χέρια τους την πιστοποίηση αγγλικής γλώσσας (IELTS, TOEFL, Cambridge) μέχρι την καταληκτική ημερομηνία.
  • Τα βασικά έγγραφα που απαιτούνται είναι: Απολυτήριο (πρωτότυπο και μεταφρασμένο), Αναλυτική βαθμολογία (πρωτότυπο και μεταφρασμένο), χρονολογικό βιογραφικό, letter of motivation, συστατική επιστολή από το Λύκειο (πρωτότυπο και μεταφρασμένο), πτυχίο αγγλικών, αντίγραφο ταυτότητας και διαβατηρίου.

Τα έγγραφα θα πρέπει να βρίσκονται στη σχολή μας το αργότερο μία βδομάδα πριν την καταληκτική ημερομηνία ώστε να μπορέσουν να ελεγχθούν, επεξεργαστούν και κατατεθούν.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινήσεις καλό θα είναι να επικοινωνήσετε απ' ευθείας μαζί μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Διεύθυνση

Ανθίμου Γαζή 135, 38333 Βόλος
Τηλέφωνο

Τηλέφωνα

24210 30618, 6977 751460
 
email

Email

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Testimonials

Βρείτε μας στο...