Ημερομηνίες εξετάσεων για την πιστοποίηση σε δεξιότητες Η/Υ (Πτυχίο ΑΣΕΠ)

Key-CERT Logo WhiteΟι Σύγχρονες Ευρωπαϊκές Πιστοποιήσεις KeyCERT είναι από τους πρώτους φορείς που πήραν την έγκριση από τον ΟΕΕΚ . Ο φορέας δημιουργήθηκε από εμπειρότατα στελέχη που προέρχονται από τον τομέα της εκπαίδευσης και των νέων τεχνολογιών με κύριο σκοπό την πιστοποίηση των γνώσεων και των βασικών δεξιοτήτων για τη χρήση και τις εφαρμογές Η/Υ και την χορήγηση των πιστοποιητικών σε όλους όσους επιτυγχάνουν στις αντίστοιχες εξετάσεις.

Το Key CERT, έχει σχεδιάσει, αναπτύξει και σήμερα παρέχει μια πλήρη σειρά πιστοποιητικών για το βασικό επίπεδο δεξιοτήτων χρήσης Η/Υ, προσαρμοσμένη απόλυτα στις απαιτήσεις των προκηρύξεων για προσλήψεις στο Δημόσιο.


Τα πιστοποιητικά που προσφέρονται σήμερα είναι τα εξής:

  • KeyCERT IT Initial
  • KeyCERT IT Basic
  • KeyCERT IT Basic Plus
  • KeyCERT IT Expert
  • KeyCERT IT Specialist

Δίπλωμα KeyCERT μπορεί να εκδοθεί μετά την επιτυχή εξέταση των υποψηφίων σε κάθε ενότητα. Επόμενη εξεταστική περίοδος του Κέντρου μας έχει ορισθεί την Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 και ώρα 16:00. Οι εξεταζόμενοι θα μπορούν να έχουν στα χέρια τους το πτυχίο τους για κατάθεση σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ τις επόμενες ημέρες των εξετάσεων.

Οι κάτοχοι πτυχίων που έχουν εκδοθεί όλο το προηγούμενο διάστημα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στο καθεστώς εγγυρότητας. Τα πτυχία ισχύουν και μπορούν να κατατεθούν σε προκυρύξεις ΑΣΕΠ ή οπουδήποτε αλλού. Αν αλλάξει κάτι θα ενημερωθείτε μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα τμήματα μαθημάτων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών μπορείτε να βρείτε στις εξειδικευμένες σελίδες του δικτυακού μας τόπου.

Αιτήσεις συμμετοχής και κάρτες δεξιοτήτων παρέχονται στους ενδιαφερόμενους από τη Γραμματεία του Κέντρου μας.   

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Διεύθυνση

Ανθίμου Γαζή 135, 38333 Βόλος
Τηλέφωνο

Τηλέφωνα

24210 30618, 6977 751460
 
email

Email

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Testimonials

Βρείτε μας στο...