Σπουδές στην Κύπρο

Flag of Cyprus

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου ιδρύθηκε το 2007 και δέχθηκε φοιτητές για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο του 2010. Είναι το μόνο πανεπιστήμιο στην Πάφο. Ως ένα νέο πανεπιστήμιο έχει υιοθετήσει τις νέες τεχνολογίες και μεθόδους μάθησης έτσι ώστε οι σπουδαστές να μπορούν να έχουν τον παραγωγικό χρόνο που θα τους εξοπλίσει για επιτυχή σταδιοδρομία και εκπλήρωση των στόχων τους που έχουν θέσει στη ζωή τους.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου σας εδώ, σε ένα μεταπτυχιακό είτε σε ένα προπτυχιακό πρόγραμμα, θα πρέπει να παρακολουθείτε διαλέξεις και άλλες δραστηριότητες που σχετίζονται με το πρόγραμμα και να λειτουργήσετε είτε ατομικά είτε ομαδικά, προκειμένου να ανταποκριθείτε στις εργασίες που θα σας ανατεθούν. Το Πανεπιστήμιο δίνει μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη της πνευματικής αυτονομίας των φοιτητών και έχει θέσει σε εφαρμογή ένα συμβουλευτικό σύστημα προκειμένου να τους βοηθήσει να επιτύχουν τα παραπάνω.

Το ακαδημαϊκό έτος χωρίζεται σε δύο εξάμηνα 13 εβδομάδων διδασκαλίας το κάθε ένα. Στο τέλος κάθε εξαμήνου, υπάρχει μια περίοδος αξιολόγησης στην οποία οι μαθητές παρακάθονται σε γραπτές εξετάσεις. Μερικά μαθήματα έχουν πρόσθετες απαιτήσεις το καλοκαίρι.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Διεύθυνση

Ανθίμου Γαζή 135, 38333 Βόλος
Τηλέφωνο

Τηλέφωνα

24210 30618, 6977 751460
 
email

Email

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Testimonials

Βρείτε μας στο...