Σπουδές στην Ολλανδία

Σπουδές στην Ολλανδία

Αποκτείστε ένα πτυχίο κύρους με ένα συγκριτικά χαμηλό κόστος.
Η ζωή στην Ολλανδία δεν είναι ακριβή σε σύγκριση με άλλες αγγλόφωνες χώρες, και τα δίδακτρα είναι σχετικά χαμηλά. Με τη γνωστή ποιότητα της εκπαίδευσης και το συγκριτικά χαμηλό κόστος ζωής, οι σπουδές στην Ολλανδία θεωρούνται ως μία εξαιρετική εκπαιδευτική πρόταση σε με την οικονομική επένδυση του φοιτητή.

Σε πολλές περιοχές εξειδίκευσης, συμπεριλαμβανομένων της Διαχείρισης Υδάτων, Σχέδιο, Καλές Τέχνες και Βιώσιμη Ενέργεια, η εκπαίδευση στην Ολλανδία Κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως.

Το 2011 υπήρχαν δώδεκα ολλανδικά πανεπιστήμια μέσα στα πρώτα 200 στην παγκόσμια κατάταξη του Times Higher Education. Η κατάταξη τοποθετεί επίσης το ολλανδικό σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην τρίτη θέση σε μια μέτρηση που αναφέρεται ως «η καλύτερη αξία τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον κόσμο».

Καλή απόδοση της επένδυσης
Παρά το γεγονός ότι είναι μια μικρή χώρα σε μέγεθος, η Ολλανδία έχει μεγάλη διεθνή παρουσία. Είναι η 21η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο. Μερικές από τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες στον κόσμο, όπως η Philips, η Heineken, η KLM, η Shell, η ING Bank και η Unilever, είναι Ολλανδικών συμφερόντων.
Επιπλέον, εταιρείες όπως η Sony, η Sara Lee και η Microsoft έχουν όλες την ευρωπαϊκή έδρα τους στην Ολλανδία.

Το Πτυχίο από ένα ολλανδικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και η εμπειρία από τη ζωή στην Ολλανδία θα είναι μεγάλης αξίας. Μπορείτε να βελτιώσετε τις προοπτικές της σταδιοδρομίας σας, είτε στην πατρίδα σας ή αλλού, με ένα σχετικά μικρό κόστος.

Εύλογα δίδακτρα
Αν είστε φοιτητής της ΕΕ το ετήσιο κόστος σας σε δίδακτρα για ένα πρόγραμμα σπουδών είναι περίπου € 1.900. Μπορεί να δικαιούστε  ένα δάνειο για την πληρωμή των διδάκτρων, ή ακόμα και μια επιστροφή ή μια επιχορήγηση από την ολλανδική κυβέρνηση.

Αν είστε από χώρες εκτός της ΕΕ, τα δίδακτρα σας μπορεί να είναι υψηλότερα.

Προσιτός τρόπος ζωής
Σε σύγκριση με άλλες δυτικές περιοχές της Ευρώπης, το κόστος ζωής στην Ολλανδία είναι σχετικά χαμηλό (πηγή: www.xpatulator.com).

Ως φοιτητής, μπορείτε να έχετε εκπτώσεις σε πολλά μπαρ, εστιατόρια, μουσεία και οι κινηματογράφους. Μπορείτε να μετακινηθείτε στην πόλη εύκολα με ένα ποδήλατο. Αυτό δεν είναι μόνο τυπικός ολλανδικός τρόπος ζωής, αλλά και ένα φθηνό μέσο μεταφοράς. Αν θελήσετε να εξερευνήσετε περισσότερο τη χώρα, είναι εύκολο να ταξιδέψει σε άλλη πόλη ή ακόμη και σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα με το τρένο.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Διεύθυνση

Ανθίμου Γαζή 135, 38333 Βόλος
Τηλέφωνο

Τηλέφωνα

24210 30618, 6977 751460
 
email

Email

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Testimonials

Βρείτε μας στο...