Σπουδές στις ΗΠΑ

Σπουδές στις ΗΠΑ

Κάθε χρόνο πάνω από 560.000 φοιτητές από διάφορες χώρες του κόσμου σπουδάζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (Η.Π.Α.). Οι λόγοι είναι πολλοί:

  • Ποιότητα: Τα πανεπιστήμια των Η.Π.Α. είναι παγκοσμίως γνωστά για την ποιότητα των προγραμμάτων τους, του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού τους και των τεχνολογικών υποδομών και εγκαταστάσεων.
  • Ποικιλία επιλογής: Το εκπαιδευτικό σύστημα των Η.Π.Α. παρέχει πολύ μεγάλη ποικιλία ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και εξειδικευμένων σπουδών. Οι εναλλακτικές επιλογές σε ότι αφορά το ακαδημαϊκό και κοινωνικό περιβάλλον είναι πολλές, όπως ποικίλα είναι και τα κριτήρια εισαγωγής στα διάφορα ιδρύματα.
  • Επένδυση για μελλοντική επαγγελματική αποκατάσταση: Ένα πτυχίο από τις Η.Π.Α. είναι επένδυση για το μέλλον σας και για την επαγγελματική σας αποκατάσταση. Υπάρχει ευρύ φάσμα επιλογών σε ότι αφορά τα δίδακτρα και το κόστος ζωής, ενώ επίσης προσφέρονται ποικίλες μορφές οικονομικής ενίσχυσης από διάφορες πηγές. Έτσι, η εκπαίδευση στις Η.Π.Α. γίνεται προσιτή για χιλιάδες φοιτητές απ’ όλον τον κόσμο.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Διεύθυνση

Ανθίμου Γαζή 135, 38333 Βόλος
Τηλέφωνο

Τηλέφωνα

24210 30618, 6977 751460
 
email

Email

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Testimonials

Βρείτε μας στο...