Αγγλικά στην Αγγλία

collegeΗ Αγγλία είναι ο καλύτερος προορισμός εκμάθησης και βελτίωσης της χρήσης της αγγλικής γλώσσας. Ανεξάρτητα από το επίπεδο γνώσεων που βρίσκεται ο ενδιαφερόμενος, στην Αγγλία θα βρει το κατάλληλο πρόγραμμα που να ταιριάζει στο χρόνο του, στις επιδιώξεις του και στην περιοχή που επιθυμεί να διαμένει. Προσφέρονται προγράμματα για εντελώς αρχάριους, μεσαίου επιπέδου, καλής γνώσης και άριστης γνώσης. Προγράμματα που απευθύνονται σε μαθητές, φοιτητές, καθηγητές Αγγλικών, ανθρώπους των επιχειρήσεων, ενήλικες, ζευγάρια καθώς και κάθε άλλη κατηγορία πληθυσμού. Προγράμματα που συνδυάζουν καλοκαιρινές διακοπές και σπορ με την εκμάθηση αγγλικών!

Προγράμματα ατομικά, μιας εβδομάδας, δύο εβδομάδων, ενός μηνός, εξαμηνιαία, ετήσια, εξ' αποστάσεως και προγράμματα προσαρμοσμένα ακριβώς στο χρόνο του ενδιαφερόμενου.

Τα σχολεία αγγλικής γλώσσας είναι πιστοποιημένα από εκπαιδευτικούς φορείς όπως το British Council, το English UK, το ALTO κα. Παρέχουν υψηλού επιπέδου κατάρτιση και διαμονή είτε σε συνεργαζόμενα σπίτια (home stay) είτε σε εστίες.

Στο MIV θα βρείτε το πρόγραμμα που ταιριάζει ακριβώς σε σας. Στο χρόνο σας, στο επίπεδο σας, στην περιοχή που επιθυμείτε να διαμένετε και στον προϋπολογισμό σας. Έχουμε αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο με συνεργαζόμενα σχολεία αγγλικής γλώσσας που καλύπτει περιοχές όπως το Λονδίνο, το Εδιμβούργο, το Μάντσεστερ, την Οξφόρδη, το Κέημπριτζ, το Μπαθ, το Μπράιτον κα. 

Contact Information

Διεύθυνση

Address

Anthimou Gazi 135, 38333 Volos, Greece
Τηλέφωνο

Telephone

+ 30 242 103 0618
email

Email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Testimonials

Follow us...

Facebook Twitter YouTube