ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Από το 1981 εξασφαλίζουμε την εισαγωγή σας σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια της Ευρώπης.

manios-study-in-england

Η Ιστορία μας

Η ιστορία του Manios Studies Abroad ξεκινάει από το Σεπτέμβριο του 1981 ως Κέντρο Σπουδών Εξωτερικού.

Η πολύτιμη πείρα και οι επαφές που αποκτήσαμε σαν φοιτητές και εργαζόμενοι στην Αγγλία, ήταν το κίνητρο για να αναπτύξει η σχολή επαφές και συνεργασίες με πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας και να αρχίσουν να προσφέρονται προγράμματα προετοιμασίας για την εισαγωγή των Ελλήνων υποψηφίων στα Βρετανικά πανεπιστήμια.

Από το 2001 το Manios Studies Abroad αναπτύσσει συνεργασίες, επενδύει σε ανθρώπινο δυναμικό και επεκτείνει τη δραστηριότητα του προετοιμάζοντας και εισάγοντας με μεγάλη επιτυχία υποψηφίους από Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία, σε πανεπιστημιακές σχολές και άλλων χωρών του Εξωτερικού (Ιταλία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Βουλγαρία, Γερμανία, Δανία, Ρουμανία, ΗΠΑ, Καναδάς κ.α.) σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Περισσότερα από 200 ΑΕΙ του Εξωτερικού έχουν προσφέρει θέσεις στους σπουδαστές μας. Η μεγάλη εμπειρία των διευθυντικών στελεχών της σχολής, η υψηλή ακαδημαϊκή κατάρτιση των καθηγητών της και οι σταθερές συνεργασίες με ακαδημαϊκούς φορείς του Εξωτερικού, εγγυώνται την επιτυχία όλων των υποψηφίων μας.