Το MIV στη προσπάθειά του να προσφέρει στους υποψηφίους σπουδαστές/φοιτητές τη δυνατότητα να κάνουν το επόμενο βήμα στις σπουδές τους, έχει προχωρήσει στην ανάπτυξη συνεργασιών με μια σειρά εκαπιδευτικά ιδρύματα της Αγγλίας. Μέσα από αυτές τις επαφές το MIV ενημερώνεται συνεχώς για τις σχεδιαζόμενες αλλαγές προγραμμάτων στην εκπαίδευση της Βρετανίας έτσι ώστε να παρέχει πάντα σωστή και έγκυρη ενημέρωση στους ενδιαφερόμενους.

Οι υπηρεσίες εγγραφής και κατοχύρωσης θέσης στα συνεργαζόμενα εκπαιδευτικά ιδρύματα, είναι εντελώς δωρεάν για τους υποψήφιους του MIV.

sunderland

Tο Πανεπιστήμιο Sunderland βρίσκεται στη Βορειοανατολική Αγγλία και προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων συμπεριλαμβανομένης της Ιατρικής. Η Φαρμακευτική σχολή είναι η πρώτη στην Αγγλία με ιστορία πάνω από 100 χρόνια. Η περιοχή είναι από τις πλέον φιλικές προς τους ξένους φοιτητές και πολύ οικονομική στη διαβίωση. Το Πανεπιστήμιο έχει έδρα και στο Λονδίνο όπου προσφέρονται προγράμματα Εφαρμοσμένων οικονομικών και Ξενοδοχειακά. Η σχολή μας είναι επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος του πανεπιστημίου για την Κεντρική Ελλάδα.

bath_spa_logo

Το Πανεπιστήμιο Bath Spa βρίσκεται στη Δυτική Αγγλία, στην πανεπιστημιούπολη του Bath. Είναι μια περιοχή εξαιρετικού φυσικού κάλους και το Πανεπιστήμιο προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων. 

Το Πανεπιστήμιο BPP βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου και ειδικεύεται σε προγράμματα Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Νομικών Σπουδών. Ονομάζεται Πανεπιστήμιο των Επαγγελμάτων (University of the Professions) γιατί έχει άμεση σύνδεση με επιχειρήσεις και οργανισμούς  και οι απόφοιτοι του αποροφούνται άμεσα μετά το τέλος των σπουδών τους.

Το ΒΙΜΜ Institute είναι το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό Μουσικό ίδρυμα με σχολές στο Βερολίνο, το Λονδίνο, το Brighton, το Bristol και το Δουβλίνο. Προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που καλύπτουν όλους τους κλάδους της Μουσικής (Performance, Σύνθεση, Management, Marketing, Technology, Production). Έχει πιστοποίηση από το QAA (Quality Assurance Agency) της Μ. Βρετανίας και οι απόφοιτοι του έχουν άμεση απορρόφηση στην αγορά εργασίας.