Συμβουλευτική Εκπαίδευσης

Η εταιρεία μας μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε την σωστή απόφαση σχετικά με την επιλογή του σωστού εκπαιδευτικού ιδρύματος και προγράμματος.
Η συμβουλευτική που παρέχουμε, χαρακτηρίζεται από τη βαθιά γνώση του αντικειμένου και την σαφήνεια και ειλικρίνεια που διέπει την επικοινωνία μας με τους υποψήφιους προπτυχιακούς,  μεταπτυχιακούς, και υποψηφίους διδάκτορες.
Οι περισσότεροι, κατά την πρώτη επικοινωνία που έχουν μαζί μας, έχουν ήδη μια εικόνα για τις διαδικασίες, το ακαδημαϊκό αλλά και το ευρύτερο περιβάλλον, που πολλές φορές στηρίζεται σε παραπλανητικές και λανθασμένες πληροφορίες.
Στόχος μας, είναι να ενημερώσουμε, να κατευθύνουμε και να υποστηρίξουμε τον υποψήφιο, με γνώμονα την πραγματικότητα, τις προσδοκίες και τα θέλω του.

Ετοιμασία Δικαιολογητικών

Σας ενημερώνουμε για τα απαραίτητα δικαιολογητικά και αναλαμβάνουμε την ετοιμασία και θεώρηση τους για την εγγραφή σας σε πανεπιστήμια της Βουλγαρίας.
Σας Ενημερώνουμε για τα απαραίτητα έγγραφα και θεωρούμε όποια από αυτά χρειάζονται θεώρηση.

Διαδικτυακή Προετοιμασία

Η υπηρεσία διαδικτυακής εκμάθησης προσφέρεται αποκλειστικά στους πελάτες μας. Δημιουργούμε για εσάς έναν δικτυακό λογαριασμό στην πλατφόρμα E-Learning, όπου προσομοιάζουμε τα τεστ των εισαγωγικών εξετάσεων για την είσοδο σας σε Βουλγάρικα πανεπιστήμια. Μπορείτε να κάνετε τεστ, να ελέγξετε τον βαθμό σας, να ξαναδοκιμάσετε τις ερωτήσεις που σας δυσκόλεψαν και με αυτόν τον τρόπο να βελτιώσετε την συνολική σας απόδοση.

Εγγραφή στο Πανεπιστήμιο

Κάνουμε τις μεταφράσεις και θεωρήσεις συνεχίζουμε με την διαδικασία κατάθεσης του φακέλου υποψηφιότητας σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο της Βουλγαρίας και πληρώνουμε τα απαιτούμενα παράβολα.

Μεταγραφές από πανεπιστήμια άλλων χωρών

Αναλαμβάνουμε τη μεταγραφή σας από πανεπιστημιακές σχολές άλλων χωρών σε αντίστοιχες σχολές της Βουλγαρίας με απόλυτη επιτυχία. Επιπλέον των παραπάνω υπηρεσιών, αναλαμβάνουμε την αναγνώριση όσων μαθημάτων έχουν ήδη ολοκληρωθεί επιτυχώς και σας τοποθετούμε στο επόμενο έτος σπουδών χωρίς να χάσετε ακαδημαϊκή χρονιά.

Αναγνώριση τίτλου σπουδών

Για τα επαγγέλματα (ιατρικά κυρίως), για τα οποία οι κάτοχοι των τίτλων λαμβάνουν άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος στη Βουλγαρία, αναλαμβάνουμε την διαδικασία αναγνώρισης των σπουδών σας στην Ελλάδα με ελάχιστη συμμετοχή σας. Ολοκληρώνουμε τη διαδικασία εκδίδοντας και καταθέτοντας τα απαραίτητα έγγραφα και παράβολα.
Σας ενημερώνουμε για την διαδικασία, τα δικαιολογητικά και το κόστος.
Αναγνωρίζουμε τους τίτλους σπουδών σας στην χώρα που επιθυμείτε.

Μεσιτικές υπηρεσίες

Όσο θα σπουδάζετε σε κάποιο πανεπιστήμιο της Βουλγαρίας θα χρειαστείτε και ένα διαμέρισμα για να μείνετε. Συνεργαζόμαστε με μεσίτες που εξειδικεύονται στην αγορά των φοιτητικών διαμερισμάτων, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να βρείτε διαμερίσματα σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Βουλγαρίας, σε λογικές τιμές.
Σας φέρνουμε σε επαφή με έναν εξειδικευμένο μεσίτη που αναλαμβάνει να κάνει την έρευνα αγοράς βάση των προτιμήσεων σας και ορίζετε ένα ραντεβού για να δείτε τα διαμερίσματα.
Αφού επιλέξετε το σπίτι σας, σας βοηθούμε να επιλέξετε πάροχο τηλεφωνίας και Internet, να ανοίξετε τραπεζικό λογαριασμό και να εφοδιαστείτε με κάρτα για τα μέσα μεταφοράς.